torsdag 5 januari 2012

Promenadrekord + hemmastyrka

Idag fick jag sovmorgon, då både jag och Noel sov till 10. Efter amning och frukost gav vi oss ut på den obligatoriska dagliga promenaden.
Dagens promenad på 7 km innebar fartrekord då den avverkades i  tempo 8.22 min/km!
Och det kändes knappt i uppförsbackarna.
Snart hoppas jag att jag är redo för att komma igång med löpningen. Har dock inte efterkontroll hos barnmorskan förrän 20 jan. Eftersom jag förlöstes med kejsarsnitt så får jag vänta längre på att få komma igång ordentligt med träningen igen, men den 20:e hoppas jag att hon säger att jag är redo för löpning och lite tyngre styrka.
Min 12 kg kettlebell stirrar på mig och längtar efter att svingas.

När vi kom hem sov Noel i vagnen så jag hann göra lite styrka i form av tåhävningar, armhävningar och övningar med gummibandet såsom hög och låg rodd, drag åt hakan och axelyft åt sidan. 3 x15 på varje övning.

3 kommentarer:

  1. Vilket bra tempo du höll på promenaden! Härligt!!!

    Jag måste bara fråga dig; gick du möjligtvis en aerobicsutbildning för World Class i början av 2008 (tror jag det var)? Jag gick den och jag tycker att du liknar en tjej som hette Caroline och gick den samtidigt väldigt mycket.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är jag!!
    Tyckte att jag kände igen dig med och hade tänkt fråga om det var du:)
    Kul att du instruerar nu, måste få komma på något av dina pass sen när du är igång med instruerandet igen:)

    SvaraRadera
  3. Där ser man! Kul att det var du!!! Jag vet inte ännu när jag kommer börja instruera igen, men självklart får du komma på något av mina pass så fort jag gör det! Kram

    SvaraRadera

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...