onsdag 27 mars 2013

Men äntligen!

Efter ca 1,5 veckas halsont och annat jox med halvsjuk kropp, kunde jag äntligen packa träningskläderna i morse för en tur till jobbgymmet på lunchen.
Förutom lite mesig coreträning igår kväll, har jag inte rört på mig nämnvärt och som jag har längtat efter att få ta i och känna hur hjärtat och musklerna jobbar.Fast som gravid med extra mängd blod i kroppen och ett hjärta som jobbar hårt med att pumpa runt blodet i min kropp, får hjärtat i och för sig jobba bara av att gå i trappor.

Men ni vet vilken saknad jag pratar om va? Det känns ju verkligen som att det är något konstigt, något som saknas i mitt liv när när jag inte får träna.
Det är passionen för träning.

Förutom att gå och vara lite småarg under dagen (har du något att säga om mig, säg det till mig då), kom jag alltså iväg till gymmet.
Värmde upp med tabataintervaller på löpbandet följt av benböj ocj höftlyft i TRX:en, utfall med twist, axeltriset, tåhävningar, rörlighet för sidan av magen.
Säkert något mer, men det var allt jag kunde komma ihåg.
Mitt lilla sällskap i magen verkade också trivas finfint på gymmet.

3 kommentarer:

 1. Härligt att du är på språng igen! Söt du är!

  SvaraRadera
 2. Visst saknar man träningen galet mycket när man inte kan träna! Jag har haft uppehåll i två dagar nu pga förkylning. Men nu mår jag så pass bra att jag kommer köra ett lättare träningspass imorgon. Underbart!

  Mysigt att filuren i magen verkade gilla träningen! Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt när man kan sätta igång igen! :-)

  SvaraRadera

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...