söndag 3 mars 2013

Frånvarande

Det har varit lite glest mellan inläggen här på sistone.
Fick en fin kommentar av en läsare att jag var saknad och det känns alltid uppmuntrande och kul att höra.
Jag mår bra, men kämpar mot total avsaknad av energi och orken till att blogga eller att ens läsa bloggar finns knappt för tillfället.
Varje träningspass är en seger och jag vet att jag alltid mår bättre efter men jag som normalt aldrig har svårt att motivera mig och ta mig för, får nu ha övertalningssamtal med mig själv varje gång.

Har ändå denna vecka fått till tre löppass och ett styrkepass, vilket normalt skulle vara en dålig vecka, men som jag känner mig nu är jag som sagt nöjd över varje gång som blir av.

Veckan som gått har jag förutom tränat, varit på massage och fått konstaterat nya låsningar i ryggen och strama muskler (ska åtgärdas i morgon bitti), varit i Örebro och vänt, fått kompensation i form av 800kr från SL för den dåliga busstrafiken i Täby (jag har ringt och grymtat) , glömt mina skinnhandskar på t-banan- bye bye trogna tjänare, bytt arbetsgrupp på jobbet, läst otaliga böcker för Noel som till min glädje verkar ha ärvt vårt stora bokintresse. Han kommer gåendes med en ny bok så fort den man läser är slut. Fantastiskt och väldigt mysigt.Idag var vi ute hela lilla familjen och sprang i solen, såklart man som liten ska skydda ögonen med brillor.
Noel somnade efter ett tag och vi pratade och njöt av kombinationen av träning och umgänge.
Söndag i sitt ässe.

5 kommentarer:

 1. Det låter verkligen som att du gör det bästa av din energidipp! Att springa, umgås och njuta av solen lät som en perfekt söndag!

  Hoppas att energin återvänder snart!

  SvaraRadera
 2. Tack Johanna, ja man får göra vad man kan och utnyttja tiden så gott det går:)
  Är övertygad om att energin kommer tillbaka rätt snart!

  SvaraRadera
 3. meeeen, jag skrev en lång kommentar som försvann, suck!

  det lät som veckan innehöll mycket bra ändå! jag hade en ordentlig motivationsdipp under hösten-vintern, det var en ovan situation att vara frisk och hel, men sakna motivation! försökte acceptera det så gott det gick, och vara glad över passen som blev av och inte ha ångest över de ogjorda... hoppas du snart blir piggare!

  SvaraRadera

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...