fredag 26 juli 2013

Sista semesterdagen

Sol och varmt idag, precis som nästan varje dag på min snart fem veckor långa semester som nu har sina sista skälvande dagar.

Hade egentligen planerat för ett Kolmården-besök idag, men parkbesök i gassande sol och höggravid i v.32 kändes inte så lockande. Så det blev en fin dag hemmavid istället.
På förmiddagen drog hela familjen ut på ett cykelpass. Jag på hybriden och maken på sin tunga cykel med Noel i cykelsadeln. Både mamman och pappan fick sig alltså bra träning och sonen var nöjd med allt han fick se utefter vägen.Efter lunch när det var dags för middagssovning för den minsta, gick vi ett varv med vagnen runt sjön (7km) som avslutades med bad precis som Noel vaknade.

Sen blev mellis, lek och bus i trädgården följt av ett kort shoppingärende innan den dagen också började lida mot sitt slut.
En alldeles underbar sista semesterdag.

Eftersom jag fortfarande är sjukskriven på halvtid, kommer jag inte jobba heltid mer innan förlossningen så därför känns de här tre-fyra veckorna som jag ska jobba innan jag går hem, otroligt överkomliga.

I dagarna planerar jag att skriva ett inlägg om min förlossning med Noel(bloggade inte då), hur den graviditeten var och sjukdomen svår havandeskapsförgiftning och HELLP-syndromet som jag drabbades av i v. 38. Den dramatiska förlossningen och eftervården.
Och även om den här graviditeten.
Vill dela med mig av min historia och samtidigt få ner mina känslor och upplevelser i ord.

Kanske blir det fler än ett inlägg när jag tänker efter, då det var mycket som hände, men någon gravidblogg kommer detta inte att förvandlas till;)

1 kommentar:

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...