onsdag 24 juli 2013

En värdig ersättare

Nu har jag inte sprungit på en och en halv vecka, och jo, jag saknar det men än så länge känns det faktiskt rätt okej.
Jag känner ändå att jag blivit så pass tung, att det inte blir samma sak som att springa när man är lättare, snabbare och ogravid.
Längtar efter den känslan igen.


För att hålla liv i konditionen har jag nu ersatt löpningen med cykel och snabba promenader med stavar. Vilket fungerar jättebra och faktiskt är roligare än vad jag trott.
Minst 3 pass i veckan utöver styrketräningen är ambitionen och det lyckas jag ganska bra med.
Idag var det dags för cykling igen och även om jag är lite enformig i min runda, så gillar jag den och min dryga timme som jag är ute.
Ca 21 km brukar det bli och det känns just nu ganska lagom.
Får se hur länge bara, då styret inte går höja.

5 kommentarer:

 1. Så härligt att cyklingen känns bra och fungerar :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Snubblade in på din blogg av en slump då jag satt och läste om HELLP. Jag drabbades av samma sjukdom förra året och min lilla Noel föddes med akut kejsarsnitt i v 33. Det har varit en lång resa tillbaka men nu mår jag bra igen och vi hoppas givetvis att vi ska kunna ge Noel ett syskon någon gång framöver... du är verkligen en inspiration! Jag önskar dig lycka till och hoppas att du får vara frisk och uppleva en förlossning utan onödigt drama.

  Vänliga hälsningar, Erika

  SvaraRadera
 3. Tack Erika!
  Vad skönt att du mår bra igen, visst bleknar sorgen över hur det blev lite med tiden?
  Det är i alla fall skönt att veta att om det blir någon nästa gång kommer du att vara hårdbevakad av fantastiska människor inom vården.
  Så många duktiga människor som följer mig denna gång och jag känner mig i trygga händer. Förhoppningsvis får jag vara frisk hela vägen denna gång.
  Och grattis till att du också fått en Noel:)

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. härligt med cykling! nej löpningen är verkligen inte detsamma... längtar också efter "lätt och stark"-känslan men samtidigt känns det mer än okej att inte kunna just nu.

  SvaraRadera

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...