söndag 9 juni 2013

Söndagsinsikt
Svalare väder, feberfri son och sovmorgon till 09,20.
Den här söndagen började onekligen bra.
Hade tänkt mig ett träningspass på den snabbare cykeln idag, en Scott-hybrid, och eftersom vi skulle bort på lunch fick det bli snart efter frukost och i sällskap med make och son.

Letade fram kläderna och kom med nöd och näppe i mina cykelkläder men skippade cykelskorna, då jag inte vill sitta fast med fötterna nu när jag är gravid.
Vi drog upp tempot ut mot Vallentuna, och till skillnad mot när jag springer numera, kändes det lätt. Fick upp flåset som jag hade tänkt, och förutom att en bil nästan körde över mig vid ett övergångsställe, var det inte många stopp på den långa raksträckan innan vi vände.

Efter 45 min började regnet falla ner och med en liten 1,5-åring, förvisso galonklädd, i cykelsadeln fick vi vika av snabbaste vägen hem och fick ihop en timmes cykling.

Kom nog till samma insikt förra gången jag var ute och cyklade ett längre pass som träning, att det här faktiskt är kul och borde göras oftare.
Nu när jag är gravid och jag känner att jag vill komplettera och kanske så småningom byta ut löpningen, är ju detta en utmärkt motionsform.
Så det dröjer nog inte alltför länge innan jag är tillbaka på sadeln på min snabbcykel.

8 kommentarer:

 1. Härligt med cykling! :)

  Så fin cykeldress du har!

  SvaraRadera
 2. Perfekt komplement ju. :-)

  SvaraRadera
 3. ja visst är det kul! känns som riktig bra träning nu när löpningen (för mig) inte går så bra.

  SvaraRadera
 4. Ja, får nog bara se till att höja styret efter hand. Men det är verkligen toppenträning nu som gravid:)

  SvaraRadera

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...