torsdag 5 september 2013

Status vecka 38
Ja, nu räknar vi dagarna innan vår bebis är här. 11 st idag.
Visst känns det lite underligt att det är så planerat med kejsarsnitt och så, men också bra då vi givetvis hoppas slippa traumat från förra förlossningen genom detta.
Eftersom jag redan gjort ett kejsarsnitt tidigare, vet jag vilken smärta jag ska förbereda mig på och jag vet också hur begränsad jag kommer att vara de första veckorna. Att knappt kunna gå och röra sig överhuvudtaget de första dagarna.
Sen får jag nämligen inte lyfta mer än bebisens vikt 4-6 veckor efteråt, så det svåraste kommer att bli de timmar på dagarna när jag är ensam hemma med både Noel och bebisen. Men vi får vara kreativa i våra lösningar, så går det mesta.

Förutom tristessen som infinner sig just nu när jag inte får träna, börjar det bli ganska tungt och dessutom har foglossningen bak vid svanskotan kommit för att stanna. Så promenaderna får bli korta sådana nu.
Som tex fram och tillbaka till Noels förskola x 2.
Men i övrigt mår jag prima och har faktiskt blivit av med mycket av den vätska jag samlade på mig i fötterna under sommaren.

Det mesta är fixat nu inför ankomsten, även om det känns som om jag aldrig blir färdig. Saker som ska inhandlas( nej, jag har inte allt sedan tidigare) och idéer som tyvärr inte orkar genomföras.
Men korgen och vagnen är bäddade i alla fall.
Kläderna är tvättade och babyskyddet framplockat.
Samtidigt passar jag på och njuta av magen och funderar mycket på vem det är därinne.
Snart vet vi.

2 kommentarer:

  1. Jag har också blivit av med lite vätska känns det som. Skönt!

    Inte många dagar kvar nu! Lite tryggt ändå att veta exakt när hen kommer. För en kontrollmänniska som jag är det ändå lite frustrerande att inte veta om det är en eller sex veckor kvar. Eller mer! Hoppas på typ fyra :)

    SvaraRadera
  2. spännande att det är så nära! mysigt att plocka med allt hemma, jag har mkt sådant kvar, men nu har jag tid. hoppas foglossningen inte blir värre! kram

    SvaraRadera

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...