tisdag 24 september 2013

På sparlåga

Bloggen går lite på sparlåga just nu. Eftersom träningen lyser med sin frånvaro och jag håller på och anpassar mig till livet som tvåbarnsmamma, så blir det sporadiska inlägg.

Vi har haft det lite skakigt sista dagarna då Stella(japp, nu har hon fått sitt namn), har varit väldigt trött och inte orkat äta så mycket. Hon har gått ner i vikt och inte klarat att gå upp igen som bebisar ska göra efter de första dagarna.
Vi har därför legat inne på Astrid Lindgrens barnsjukhus, men nu fått komma hem på permission.
Diverse prover har tagits, de hittar inget fel och alla värden ser bra ut. Så nu är det ännu mer fullt fokus på att amma och koppmata och få i henne allt jag kan.
Vi ska tillbaka på vägning imorgon, så håll tummarna att hon gått upp vikt.
Det här har gjort en redan känslig, nyförlöst mamma med hormoner all over the place och snitt i magen, ännu känsligare och närmare till gråt. Eftersom Noel hamnade på Neonatalen när han föddes, känns det extra jobbigt att vi även denna gång fått lite problem i nyföddhetsstadiet. Jag hoppas givetvis på att snuttan bara behöver lite hjälp och att allt blir bra de närmaste dagarna. Skulle dock kännas tungt om vi blir inlagda imorgon igen.
Hoppas, hoppas på glada nyheter imorgon alltså.

6 kommentarer:

 1. Håller tummar och tår för er. Och såklart kommer ni snart att vara up n running. Vi har ju sån tur som har den sjukvården vi har. Vår lilla S gick också ner mycket i vikt de första dagarna (mer än 10%), och vi fick stanna några dagar extra på bb. Men så på bara några få dagar var hon upp igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag håller mina timmar!
  Fint namn ni har gett henne förresten!!!

  Kramar till hela familjen!

  SvaraRadera
 3. håller tummarna! förstår (eller ja, det kanske jag förstår fullt ut först när jag är där själv) att det är känslostorm och hormoner överallt just nu! ta hand om er och håll oss litegrann uppdaterade :)

  SvaraRadera
 4. Tack Sofie! Skönt att höra att det fort gick åt rätt håll för er. Hoppas på samma sak för oss.
  Kram!

  SvaraRadera

Vill du skriva några ord så uppskattar jag det verkligen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...